Om Lauvåsen

Langleiken er en tømmerbygning med sjel og stemning. Historien går helt tilbake til 1898. Med sin spesielle arkitektur er Langleiken selve landemerket på Lauvåsen. Langleiken leier vi ut til familier og venner som gjerne samles i ferier og helger, til selskap eller for kurs og seminar. Storhytta har plass til 20-25 personer, fordelt på 11 rom. Dusj og wc i gangen. Langleiken er tilrettelagt for selvhushold med moderne kjøkken og god plass for samvær og hygge. Det er selvsagt også mulig å bestille servering Langleiken eller spise i Tiurleiken.

Lauvåsen Fjellstue er det godt å være. Storslått utsikt mot Rondane og Jotunheimen, fjell, vidder og vann ved Peer Gynt-vegen, 8 km sør for Gålå i Gudbrandsdalen. Ettertraktet for bryllup og slektstevner, merkedager, seminarer og bedriftsamlinger. Vår søndagsbuffet om sommeren er vidgjeten.

Her kan du leie nye tømmerhytter i meget høy standard. Noen små og romantiske, noen litt større. Langleiken er en legendarisk gammel storhytte restaurert og godt utstyrt.

Siste tilvekst er Akevitthuset, stemningsfulle og innholdsrike tømmerbygninger. Her har bl.a. NRK og Maxbo vært med seminarer og kick-off i omgivelser som gir konsentrasjon og fellesskapsfølelse.

Vår søndagsbuffet om sommeren er vidgjeten.

På Lauvåsen Fjellstue får du vid himmel over hverdagen.

Litt om Lauvåsens historie.

Her er værkamera på Lauvåsen.